No-Bake Chewy Oreo Bars | ik ben bakker
No-Bake Chewy Oreo Bars zijn dessertrepen die zijn gemaakt met een mengsel van gehakte Oreo-koekjes, mini-marshmallows en boter. Probeer mijn Oreo Rijst Krispy Bars voor nog een no-bake Oreo-traktatie!
Oreo-repen zonder bakken
Heb je ooit een Rice Krispy-reep gehad? Dit zijn Rice Krispy-repen zonder de Rice Krispies. 😂 Ze zijn zo gemakkelijk te maken, het zou een geweldig recept zijn om je kinderen erbij te betrekken. Bovendien is het een eenvoudig recept om samen te gooien voor een potluck of wanneer je maar een dessert of traktatie mee moet nemen om te delen. De repen zijn gemaakt met slechts drie ingrediënten en het is een no-bake dessert, dus het is niet nodig om de oven aan te zetten!
Oreo Bar Ingrediënten
Zoals ik hierboven al zei, is dit recept gemaakt met slechts drie eenvoudige ingrediënten!
Oreo’s: Ik ging met de dubbel gevulde Oreo-koekjes in dit recept en hakte ze in stukjes met een mes, vulling en al. Door ze te pletten of een blender te gebruiken, zouden de stukjes te fijn zijn geworden. (Maar als je kleinere kruimels in de repen wilt, kun je er nog grotere stukjes Oreo bovenop doen.) Je kunt ook gewone gevulde Oreo-koekjes gebruiken of een combinatie van beide.
Marshmallows: Ik gebruikte een zak van 10,5 ounce mini marshmallows. Als je marshmallows van normale grootte gebruikt, heb je er ongeveer 40 nodig om de zak met minimarshmallows te evenaren.
Boter: Gebruik gezouten boter die op kamertemperatuur is.
Oreo-repen maken
Heb ik al gezegd hoe gemakkelijk deze dessertrepen te maken zijn? Slechts drie ingrediënten en een magnetron zijn alles wat je nodig hebt. Om de repen te maken, hak je de Oreo-koekjes eerst fijn met een mes of met de hand. Ik wilde grotere stukjes koekjes in mijn dessert.
Zodra de koekjes zijn gehakt, leg ze opzij. Meng vervolgens de marshmallows en boter in een magnetronbestendige kom. Verwarm de ingrediënten in de magnetron in stappen van 30 seconden, tussendoor roerend, tot ze gesmolten zijn. Dit duurt meestal in totaal 2 minuten.
Nadat de marshmallows en boter zijn gesmolten, voeg je de meeste gehakte Oreo’s toe aan het mengsel. (Bewaar ongeveer 1/4 kopje van de koekjes voor de topping.) Roer de koekjes erdoor en giet het mengsel onmiddellijk in een 8 × 8-inch ovenschaal die is besproeid met anti-aanbakspray of bekleed met perkamentpapier. Werk snel of het mengsel wordt te plakkerig.
Bedek de repen met de gereserveerde Oreo-koekjes. Zet de pan minimaal 2 uur in de koelkast, of maximaal een nacht voordat je hem aansnijdt en serveert. Bewaar de repen maximaal drie dagen bij kamertemperatuur, in een luchtdichte verpakking.
Kan ik een pan van een ander formaat gebruiken?
Ik maakte de Oreo Bars in een 8×8-inch ovenschaal. Je zou een 9×9-inch pan kunnen gebruiken als dat de kleinste is die je bij de hand hebt. De staven zullen wat dunner zijn, maar ik denk niet dat iemand zal klagen; ze zullen nog steeds een smakelijke traktatie zijn!
Kan ik Chewy Oreo-repen invriezen?
Nee, ik zou deze repen niet invriezen. De marshmallows in de dessertrepen zouden niet goed ontdooien, wat resulteert in een niet zo smakelijke traktatie. Maar ze zijn zo gemakkelijk te maken dat je ze in een mum van tijd klaar hebt staan als je trek hebt of een snel toetje nodig hebt.
Oreo Pluis Recept
Gouden Oreo-dessert
No-Bake Chocolade Kersenrepen
No-Bake Appel Boter Cheesecake
No-Bake Chewy Oreo Bars zijn dessertrepen die zijn gemaakt met een mengsel van gehakte Oreo-koekjes, mini-marshmallows en boter.
Cursus:
Toetje
Keuken:
Amerikaans
trefwoord:
No-Bake Chewy Oreo Bars
Porties: 9 grote staven
calorieën: 312 kcal
:
-
1
pakket
(16 ons) dubbel gevulde Oreo’s,
grof gehakt met ¼ kopje gereserveerd voor topping -
1
tas
(10,5 ons) mini-marshmallows -
4
eetlepels
boter,
kamertemperatuur
Spray een 8×8-inch ovenschaal met anti-aanbakspray of lijn met bakpapier. Opzij zetten.
In een grote magnetronbestendige kom, combineer marshmallows en boter.
Smelt de marshmallows en boter in de magnetron in intervallen van 30 seconden, tussendoor roerend, tot ze gesmolten zijn (ongeveer 2 minuten).
Voeg gehakte Oreos (bewaar kopje voor de topping) toe aan het marshmallow-mengsel en roer.
Giet het mengsel in de voorbereide 8×8-inch pan en druk in de pan met een spatel. Top met gereserveerde gehakte Oreo-koekjes.
Zet de pan in de koelkast om minimaal 2 uur tot een nacht op te stijven.
voldoen aan
Amanda Rettke
Amanda Rettke is de maker van I Am Baker en de bestsellerauteur van Surprise Inside Cakes: Amazing Cakes for Every Occasion – With a Little Something Extra Inside. In de loop van haar meer dan 15 jaar blogavontuur was ze te zien in en werkte ze samen met het Food Network, New York Times, LA Times, Country Living Magazine, People Magazine, Epicurious, Brides, Romantic Homes, life:beautiful, Publishers Weekly, The Daily Mail, Star Tribune, The Globe and Mail, DailyCandy, YumSugar, The Knot, The Kitchn en Parade, om er maar een paar te noemen.
creditSource link